کد خبر: 1470124
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۳ - ۰۸:۲۶

فعالیت بیش از ۱۰۰۰ هیئت مذهبی در هرمزگان

گروه فعالیت‌های قرآنی: مدیر‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: در حال حاضر تعداد یکهزار و ۳۱۷ هیئت مذهبی استان هرمزگان در ماه محرم فعالیت می‌کنند که از این تعداد، ۵۸۶ هیئت در مرکز استان فعال است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام سید‌شکرالله زندوی، مدیر‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان دیشب در حاشیه مراسم شام غریبان با تسلیت ایام محرم اظهار کرد: حدود یک سوم از هیئت‌های یاد شده در طول ایام سال نیز فعال هستند و در برنامه‌ها و مناسبت‌های دینی ـ مذهبی و حتی فرهنگی شرکت می‌کنند.
وی‌ هدایت و حمایت از هیئت‌های مذهبی را از اهم سیاست‌های اداره‌کل تبلیغات اسلامی بیان کرد و گفت: برخی هیئت‌های عزاداری محوری هستند و بسیاری از برنامه‌های فرهنگی را در طول سال بر‌عهده دارند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان افزود: این اداره‌کل در برخی موارد از حمایت های مالی برای خرید وسایل مورد نیاز هیئت‌های عزاداری مانند بلندگو دریغ نمی‌کند.
وی فعالیت هیئت‌های مذهبی را خوب توصیف کرد و گفت: به منظور هرچه بهتر برگزاری آئین‌های عزاداری سالار شهیدان و آشنا شدن هیئت‌های مذهبی با وظایف خود، همایشی با عنوان طلایه‌داران تبلیغ در استان برگزار شد.
به گفته این مقام مسئول به هیئت‌های مذهبی توصیه شده است ضمن اجرای برنامه‌های عزاداری به نماز ظهر عاشورا اهتمام بیشتری داشته باشند و با وضو در هیئت‌ها حاضر شوند تا به تأسی از اباعبدالله الحسین(ع) نماز ظهر عاشورا باشکوه خاص برگزار شود.
وی یادآور شد: آئین‌های عزاداری ماه محرم و سوگواری حضرت ابا‌عبدالله الحسین‌(ع) با شکوه خاصی در مساجد، تکایا و حسینیه‌های سطح استان هرمزگان در حال برگزاری است و حضور قشرهای مختلف مردم به‌خصوص جوانان و نوجوانان در این آئین‌های چشمگیر است.
مدیر‌کل تبلیغات اسلامی هرمزگان در پایان گفت: در حال حاضر تعداد یکهزار و ۳۱۷ هیئت مذهبی استان در ماه محرم فعالیت می‌کنند که از این تعداد، ۵۸۶ هیئت در مرکز استان فعال است.

captcha