کد خبر: 1459289
تاریخ انتشار : ۲۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۲

همایش تعزیه‌خوانان حسینی در پارسیان برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش تعزیه‌خوانان حسینی در شهرستان پارسیان با حضور گروه‌های مختلف تعزیه‌خوان این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام هادی میرزایی، امام جمعه پارسیان دیروز، 19 مهر در همایش تعزیه‌خوانان حسینی که در این شهرستان برگزار شد، اظهار کرد: گروه‌های تعزیه باید به‌صورت رسمی در انجمن تعزیه شهرستان ثبت شوند.
وی با اشاره به اجرای مفهوم کلی تعزیه باید نزدیک به واقعیات و بر اساس روایات معتبر باشد، افزود: با وجود مخاطب بالا در یک مجلس تعزیه، گروه‌های تعزیه خوانی نقش مؤثری در برطرف کردن دغدغه‌های مقام معظم رهبری در امور فرهنگی دارند.
محمود اسدی، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پارسیان نیز در ادامه این همایش با اشاره به اینکه تعزیه یک هنر دینی و اسلامی است که در ابعاد مختلف هنری، مذهبی و اجتماعی ظرفیت‌های بزرگی دارد، گفت: متأسفانه بعضی‌ها تعزیه را فقط از چشم عزاداری نگاه می‌کنند در حالی‌که بسیاری از تعزیه ها با موضوع اهل بیت(ع) شادمانه هم اجرا می‌شود.
وی با اشاره به اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان پارسیان به‌دنبال ساماندهی و ایجاد فضای مناسب برای رشد گروه‌های تعزیه‌خوان است، افزود: یکی از اهداف برگزاری همایش تعزیه خوانان شهرستان، برنامه‌ریزی برای ترسیم یک نقشه راه برای ارتقا‌ جایگاه گروه‌های تعزیه پارسیان است.

captcha