کد خبر: 1456056
تاریخ انتشار : ۰۹ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۳

کمبود روحانی در منطقه بشاگرد محسوس است

گروه فعالیت‌های قرآنی: کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بشاگرد از کمبود روحانی در سطح این شهرستان و روستاهای تابعه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از هرمزگان، علیرضا زارعی، کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بشاگرد ‌دیروز، 8 مهرماه در جمع خبرنگاران با اشاره به فقر فرهنگی این شهرستان اظهار کرد:‌ متأسفانه این شهرستان با وجود اینکه از سه بخش پرجمعیت تشکیل شده است ‌از کمبود روحانی جهت انجام فعالیت‌های فرهنگی رنج می‌برد.
وی افزود: در بخش مرکزی با جمعیتی بالغ بر بیست هزار نفر تنها یک نفر روحانی مستقر و سه نفر روحانی طرح هجرت فعالیت می‌کنند.
کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی بشاگرد گفت: در بخش گوهران با جمعیتی بالغ بر ده هزار نفر تنها یک نفر روحانی مستقر و در بخش گافرو پارامون هیچ روحانی وجود ندارد در حالی‌که در این بخش بیش از ده هزار نفر ساکن هستند‌.
وی تأکید کرد: انتظار ما از مسئولان و مخصوصاً روحانیان این است که توجه به این منطقه و شهرستان تازهخ تأسیس بشاگرد را در اولویت قرار دهند.
به گزارش ایکنا، بشاگرد تا چند سال پیش در تابعیت شهرستان جاسک قرار داشت که پس از آخرین اصلاحات در استان هرمزگان به‌عنوان شهرستان مستقل معرفی شد.

captcha