کد خبر: 1455727
تاریخ انتشار : ۰۸ مهر ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۷

دیدار مدیر‌کل امور مبلغان و مساجد با ‌کارشناسان ‌تبلیغات اسلامی هرمزگان

گروه اجتماعی: مدیر‌کل امور مبلغان و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی در سفر یک روزه به استان هرمزگان با مدیرکل، معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی و کارشناس حوزه معاونت تبلیغات اسلامی هرمزگان دیدار و گفتو‌گو کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام حسن رقیمی، مدیر‌کل امور مبلغان و مساجد سازمان تبلیغات اسلامی روز گذشته، 7 مهر در نشستی که با حجت‌الاسلام سیدشکرالله زندوی مدیرکل، حجت‌الاسلام علی‌اکبر انصاری‌راد، معاون فرهنگی‌، آموزشی و پژوهشی این اداره‌کل و جمعی از کارشناسان فرهنگی در سالن کنفرانس اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان دیدار کرد.
وی در ادامه، سیاست سازمان تبلیغات اسلامی در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی در سطح کشور، استفاده از نظرات کارشناسانه گروه‌های مردمی تأثیرگذار از جمله هیئات مذهبی، مداحان و ذاکران اهل بیت(ع)، روحانیان، هیئت امنای مساجد، نیروهای قرآنی و... به‌عنوان بازان فکری و اجرایی سازمان ذکر کرد.
حجت‌الاسلام رقیمی اظهار کرد: رؤسای ادارات تبلیغات اسلامی جهت اجرای برنامه‌های فرهنگی و مذهبی به‌صورت تیمی بایستی در ابتدای امر از وضعیت فرهنگی شهرستان خود مطلع باشند تا با اطلاعات دقیق و جزیی بتوانند به‌نحو احسن کار فرهنگی تأثیر‌گذاری را در حوزه نظارتی خود اجرا کنند.
وی، شناسایی اولویت‌های اجتماعی منطقه، بومی‌سازی فعالیت‌ها‌، تعامل با دستگاه‌ها و نهادهای مختلف در اجرای برنامه‌های فرهنگی و مدیریت تعامل و مشارکتی را از جمله موارد حاکم بر سازمان تبلیغات اسلامی برشمرد.

captcha