کد خبر: 1434174
تاریخ انتشار : ۰۶ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۰۰

اجرای طرح قرآنی ۱۴۴۸ در بندرعباس

گروه فعالیتهای قرآنی: مسئول دارالقرآن الکریم اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان از اجرای طرح بزرگ قرآنی ۱۴۴۸ در بندرعباس خبر داد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، عبدالجبار مطرودی، مسئول دارالقرآن الکریم هرمزگان امروز، ۶ مرداد با اعلام خبر اجرای طرح 1448 در بندرعباس تشویق و ترغیب عموم علاقه‌مندان جهت پرداختن به امر حفظ آیات موضوعی قرآن به‌عنوان یک ارزش اسلامی و ترویج باورها و رفتارها جهت تحقق شعار سال  را از اهداف اجرای این طرح بزرگ قرآنی  برشمرد.

وی  گفت: طی این طرح ضمن تبلیغات وسیع و گسترده برای مخاطبان، فضاسازی عمومی برای جذب و آموزش علاقه‌مندان انجام و ثبت نام از مخاطبان نیز بعمل می‌آید.

مطرودی زمینه‌سازی جهت دست‌یابی به منویات مقام معظم رهبری درخصوص تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن را از دیگر اهداف اجرای این طرح قرآنی یاد و تصریح کرد: طرح مزبور با عنوان حفظ موضوعی قرآن با محوریت سبک زندگی اسلامی به مدت ۱۰ جلسه حضوری۲۰ ساعت و ۲۶ ساعت آموزش غیرحضوری در اماکنی که تشکیل دوره در آنجا وجود داشته باشد البته با اولویت مراکز فرهنگی و مذهبی برگزار خواهد شد.

مسئول دارالقرآن الکریم هرمزگان افزود: مجری طرح قرآنی ۱۴۴۸، اتحادیه کشوری مؤسسات قرآنی مردمی با همکاری اتحادیه‌های استانی و کلیه مؤسسات و خانه‌های قرآن مردمی بوده و تحت نظارت سازمان دارالقرآن و اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان برگزار و به قبول‌شدگان کارنامه قبولی با ارزش ۴۶ ساعت آموزشی با امضای اداره کل تبلیغات اسلامی استان و اتحادیه موبرط اعطا خواهد شد.

وی گفت: ارزشیابی پایانی این طرح شامل ۶۰ سئوال و به صورت کتبی (تستی) خواهد بود و در این ارزشیابی حفظ ایات به‌عنوان موضوع اصلی مورد سؤال و فهم موضوع و ترجمه در کنار آن خواهد بود.

مطرودی در پایان افزود: آزمون این دوره، جمعه ۱۴ شهریورماه رأس ساعت ۹ صبح برگزار خواهد شد و حدنصاب نمره قبولی در طرح کسب نمره ۳۶ از ۶۰ می‌باشد.

captcha