کد خبر: 1409726
تاریخ انتشار : ۰۲ خرداد ۱۳۹۳ - ۱۰:۲۳

محفل انس با قرآن در بندرعباس برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: معاون قرآن و عترت اداره‌‌کل ارشاد هرمزگان گفت: محفل انس با قرآن امشب، دوم خرداد در بندرعباس برگزار می‌شود.

حجت‌الاسلام کاظم قنبری، معاون قرآن و عترت اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، از برگزاری محفل انس با قرآن با حضور سیدمحمدجوادحسینی، قاری بین‌المللی در این شهر خبر داد و گفت: این محفل نورانی عصر امروز جمعه، دوم خرداد در حسینیه عاشقان ثارالله بندرعباس برگزار می‌شود.

وی با اشاره به تأثیر کلام نورانی وحی در تأمین سلامت روحی و معنوی جامعه، افزود: گسترش فعالیت‌های قرآنی و انس و الفت با کلام خدا، جامعه را در برابر انواع آفات و خطرات فرهنگی مصون می‌سازد.

معاون قرآن و عترت اداره‌کل ارشاد هرمزگان در ادامه پرداختن به امور قرآنی در مناطق مختلف را یکی از نیازهای اصلی برشمرد و تأکید کرد: مؤسسات فعال در این باره می‌توانند بخشی از برنامه‌های خود در این مناطق را متمرکز کنند.

قنبری با اشاره به این‌که نباید اجازه دهیم که قرآن در مهجوریت قرار گیرد، عنوان کرد: قرآن منشأ حیات امت اسلام است و به این سبب برای احیای معنوی جامعه باید به قرآن و معارف آن متمسک شویم.

یادآور می‌شود، این مراسم با حضور قشرهای مختلف مردم ولایت‌مدار و قرآن‌دوست، جمع کثیری از چهره‌های قرآنی و مسئولان این شهر و با همکاری هیئت رزمندگان اسلام استان به‌مناسبت سالروز فتح خرمشهر برگزار می‌شود.

captcha