کد خبر: 1408552
تاریخ انتشار : ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۱

برگزاری گفتمان دینی با موضوع «تربیت دینی، قرآنی فرزندان» در بندرلنگه

گروه اندیشه: گفتمان دینی با موضوع «تربیت دینی و قرآنی فرزندان» روز گذشته از سوی اداره تبلیغات اسلامی بندر لنگه برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام محمد خانجانی، سرپرست اداره تبلیغات اسلامی تبلیغات اسلامی بندرلنگه  29 اردیبهشت با اعلام خبر برگزاری گفتمان تربیت دینی، قرآنی فرزندان افزود: این گفتمان با موضوع تربیت دینی فرزندان با حضور جمعی از خانواده‌ها در حسینیه ابوالفضل محله هدایتی بندر لنگه برگزار شد.

در این مراسم بانوی مبلغ اعظم فرامرزی، پیرامون تربیت دینی کودکان مطالبی بیان کرد و در ادامه افزود: آموزش و یادگیری قرآن برای یک سری فرقه‌ها اجباری است، اگر کودک تربیت دینی یابد، برکاتش به خود او و دیگران می‌رسد و کودکی که با خدا آشناست، هیچگاه احساس پوچی نمی‌کند و در جای جای زندگی‌اش تکیه‌گاه محکمی خواهد داشت و با همین تکیه گاه، در برابر مشکلات استقامت می‌کند، تربیت دینی کودکان موجب می‌شود که فرزندان نیز با والدین خود به خوبی رفتار کند، چرا که در قرآن آمده است با پدر و مادر خود به نیکی رفتار کنید.

وی در ادامه گفت: تربیت فرزندان ما بیشتر از طریق چشم صورت می گیرد نه از طریق گوش، تربیت بیشتر دیداری است تا شنیداری. رفتار و کردار ما تربیت می‌کند نه گفتار ما، آن چه موجب زمین‌گیر شدن و فلج شدن و مدفون شـدن فرزندان آدمی شده است حرف‌ها، تذکّرات، دستورالعمل‌ها، نسخه‌ها و اوامر مختلف ما والدین و مربیان و معلّمان است، گوش بچّه‌ها کانال تربیت نیست، باید به چشم‌ها توجّه کرد. تربیت بچّه‌های ما محیطی است.

وی همچنین افزود: مواظبت کنیم آن چه به چشم می‌رسد زیبا باشد، نیاز باشد، به درد او بخورد، خواب را از او نگیرد، او را در فکرهای منفی فرو نبرد، بلوغ اورا زود رس نکند، او را آشفته نکند، او را به گناه نکشد. کمتر بگوییم، کمتر تذکّر بدهیم، کمترداد بزنیم، کمتر توصیّه کنیم، کمتر نصیحت کنیم و گوش آن‌ها را از حرف پر نکنیم و مواظب رفتار و کردار خود باشیم.

فرامرزی با بیان اینکه قرآن برنامه‌ای برای زندگی همه انسانها است ابراز امیدواری کرد که با شروع آموزش قرآن در اولین سالهای زندگی به کودکان کمک کنیم تا راه و روش و زیستن به سبک زندگی اسلامی را یاد بگیرند.

وی در پایان گفت: اگر دست فرزندانتان را در دست قرآن قرار دهید و از کودکی سبک زندگی دینی و انس با قرآن را به آنها بیاموزید هیچ طوفانی قادر نخواهد بود آرامش درونی فردی که بر کوه ایمان تکیه زده و سبک زندگی‌اش با اعتقادات مذهبی آمیخته را بر هم بزند و البته تربیت دینی همان مفهوم گمشده والدین امروزی است که فراموش کرده‌اند که نیروی ایمان و آموزش قرآن می‌تواند آینده کودکشان را تضمین و در مسیر زندگی راه را برایشان روشن کند.

captcha