حجتالاسلام کاظم قنبری، معاون قرآن و عترت ادارهکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان در گفتوگو با خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) در هرمزگان، اظهار کرد: این اعتبار در سه بخش آموزش، تبلیغات و تجهیزات موسسات قرآنی و در توسعه فرهنگ قرآنی بهکار گرفته میشود.
وی با تأکید براینکه هزینه کردن برای فعالیتهای قرآنی حد و مرز ندارد و باید هرچه میتوان به این بخشها پرداخت، تأکید کرد: البته مدیریت کردن هزینهها و بکارگیری در بخشهای اولویتدار قرآنی بسیار حائز اهمیت است.
حجتالاسلام قنبری با بیان اینکه این اعتبار از نیمه دوم اسفند وارد استان میشود، اضافه کرد: سال 93 در بخش آموزش با سه رویکرد آموزش کودکان و نوجوانان، آموزش به خانوادهها و همچنین آموزش عموم مردم دنبال میشود.
وی آموزش خانواده با رویکرد قرآنی را از اصلیترین اهداف معاونت قرآن و عترت اداره ارشاد وفرهنگ اسلامی در سال پیشرو دانست و یادآور شد: هنگامی تلاشهای ترویج فرهنگ قرآنی در جامعه تأثیرگذار خواهد بود که ضرورت این کار را تشخیص داده باشیم.
معاون قرآن و عترت ارشاد هرمزگان با بیان اینکه این برنامهها با بودجهای از محل همین اعتبارات اجرا خواهد شد، ادامه داد: امروز بیشترین تلاشهای دشمنان ما بر این است که تهاجم فرهنگی را ساماندهی کنند.
قنبری افزود: مقام معظم رهبری این بحث را به شبیخون فرهنگی تعبیر کردهاند و ضرورت و حتی خطرات این تهاجم فرهنگی را مطرح کردهاند و این نشاندهنده این است که مباحث فرهنگی بهعنوان اولویت ویژه برای دشمنان محسوب شده است.
وی تأکید کرد: با این وجود باید همانطور که این مسئله برای دشمنان اولویت ویژه است، برای ما نیز باید اینگونه باشد، یعنی تمام مسئولان اجرایی و کسانی که دغدغه نظام، کشور، احکام و خانوادهها را دارند باید جهتگیری مثبتی در راستای فرهنگ اسلامی داشته باشند.
معاون قرآن و عترت ارشاد هرمزگان گفت: حتی در موضوع سیاسی و اجتماعی نظام، موضوعات قرآنی میتواند بهعنوان یکی از جذابترین و ارزشمندترین و تأثیرگذارترین موضوعاتی باشد که از آن میتوان کمک گرفت.
حجتالاسلام قنبری اضافه کرد: وقتی قرآن به این پرمحتوایی در دست داریم، طبیعتاً جهتگیری مسئولان ما باید جهتگیری منطبق بر فرهنگ قرآنی باشد.