کد خبر: 1352950
تاریخ انتشار : ۲۰ دی ۱۳۹۲ - ۲۳:۳۷
حجت‌الاسلام معتمدی‌فر:

وحدت، حلقه گمشده دنیای اسلام است

گروه اجتماعی: امام‌جمعه میناب با اشاره به میلاد نبی مکرم اسلام(ص) و آغاز هفته وحدت، وحدت را حلقه گمشده دنیای اسلام نامید و یادآور شد: وحدت تنها با تمسک به حبل الهی محقق می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، حجت‌الاسلام میرزا حسین معتمدی‌فر، امام‌ جمعه میناب 20 دی در خطبه‌های امروز نماز جمعه با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار مردم قم، اظهار کرد: برخی در این توهم نباشند که استکبار دست از دشمنی با ایران بر خواهد داشت.



وی تکیه بر توان داخلی را بخش مهم سخنان رهبر انقلاب دانست و ادامه داد: برای ساختن این آب و خاک باید بر نیروی ایرانی تکیه کرد.



معتمدی‌فر با بیان اینکه محال است ملت ایران در مقابل دشمنان دستان خود را بالا ببرد، افزود: مردم ایران فقط برای «مرگ بر آمریکا» و سیلی زدن به صورت دشمنان اسلام دست خود را بالا می‌برند.



حجت‌الاسلام معتمدی‌فر با تشریح ابعاد دشمنی استکبار علیه ملت ایران، خاطرنشان کرد: دشمن در شناسایی ملت بازهم در اشتباه است.



امام‌جمعه میناب در بخش دیگری از سخنان خود با انتقاد از حذف برخی از عناوین از لیست قاچاق توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اذعان کرد: این ساده‌ترین راه و به منزله پاک کردن صورت مسئله و ناتوانی در برابر حل معضلات است.



وی وهابیت را یکی از علل اختلاف‌افکنی در بین مسلمانان نام برد و تصریح کرد: مسئولان باید وهابیت را به منزله جرم تحت پیگیری قرار دهند.



معتمدی‌فر با هشدار نسبت به خطر ورود و نفوذ فرهنگ وهابیت در بازار میناب، ابراز داشت: مسئولان باید مانع رواج تفکر وهابیت شوند.



امام‌جمعه میناب با بیان اینکه وهابیت ذاتا تروریست است، گفت: مسئولان باید از رواج تفکر وهابیت جلوگیری کنند.

captcha