کد خبر: 1348626
تاریخ انتشار : ۰۹ دی ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۳
امام‌ جمعه اهل‌ سنت بندرعباس:

9 دی روز وحدت ملت ایران در تمامی ابعاد بود

گروه سیاسی: 9 دی انسجام امت اسلامی ایران را تقویت کرد، این روز علاوه بر روز بصیرت و ولایتمداری روز وحدت ملت ایران در تمامی ابعاد قومیتی، اقشاری و البته مذهبی بود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، سیدعبدالباعث قتالی، امام‌ جمعه اهل‌ سنت بندرعباس شب گذشته، 8 دی در جمع نمازگزاران با اشاره به سالروز حماسه 9 دی، این روز را روز بصیرت و ولایتمداری مردم ایران عنوان کرد و گفت: فتنه آزمایشی بود تا مردم در بصیرت از بسیاری از خواص جلو بزنند.



وی با بیان اینکه 9 دی انسجام امت اسلامی ایران را تقویت کرد، افزود: 9 دی علاوه بر روز بصیرت و ولایتمداری روز وحدت ملت ایران در تمامی ابعاد قومیتی، اقشاری و البته مذهبی بود.



امام‌ جمعه اهل‌ سنت بندرعباس با بیان اینکه در فتنه 88 مردم بیش از پیش قدر حضور رهبری فرزانه و مدبر چون آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای را دانستند، گفت: اگر تدبیر رهبرانقلاب در مدیریت فتنه نبود، خدا می‌داند فتنه‌گران با حمایت دشمنان اسلام چه بلایی به سر کشور و ملت ایران می‌آورند.



قتالی با بیان اینکه 9 دی انسجام امت اسلامی ایران را تقویت کرد، افزود: 9 دی علاوه بر روز بصیرت و ولایت‌مداری روز وحدت ملت ایران در تمامی ابعاد قومیتی، اقشاری و البته مذهبی بود. فتنه 88 فرصتی برای شناخت نقش رهبر در جامعه اسلامی و مردم‌سالاری دینی بود.



وی با بیان اینکه خاتمه دادن به فتنه 88 که به دست توانای رهبری صورت گرفت، موجب عزت، سرافرازی و حفظ امنیت کشور شد، تصریح کرد: بسیار با معنی است که روز 9 دی را روز بصریت و روشنگری بدانیم و هرساله این روز بزرگ را گرامی‌ بداریم.

captcha