کد خبر: 1343492
تاریخ انتشار : ۲۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۵
آیت‌الله نعیم‌آبادی:

صدا و سیما در ترویج فرهنگ صحیح کار تلاش کند

گروه سیاسی: نماینده ولی فقیه در هرمزگان گفت: سازمان‌های فرهنگی و به‌ویژه صداو سیما باید از ابزارهای موجود و در اختیار خود، درباره ترویج فرهنگ صحیح کار که از مصادیق امر به معروف است، تلاش کنند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، آیت‌الله غلام‌علی نعیم‌آبادی، نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس صبح امروز، 26 آذر در نشست هم‌اندیشی ائمه جماعات بنگاه‌های اقتصادی در اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی هرمزگان اظهار کرد: مدیران نباید کار فرهنگی در بنگاه‌ها را نادیده بگیرند.



وی با بیان اینکه هر اقدام فرهنگی مبتنی بر میزان مشارکت افراد است، بیان کرد: نباید برخی به بهانه اینکه اقدامات فرهنگی بر عهده متولیان این امر است از زیر بار مسئولیت شانه خالی کنند و بگویند فرصتی برای انجام کار فرهنگی در مجموعه خود ندارند.



امام جمعه بندرعباس با اشاره به اینکه هر کار فرهنگی باید ریشه در باور دینی داشته باشد، گفت: تأثیرپذیری ما از مظاهر فرهنگ غرب در حال افزایش است در مکتب اسلام حل ریشه برخی از مشکلات در جامعه نیازمند کار گروهی است اما در جوامع غربی تمام توجه افراد به خودشان است و انسان در این جوامع غریب است.



آیت‌الله نعیم‌آبادی در ادامه به اصلاح فرهنگ کار در جامعه اسلامی اشاره کرد و با بیان این‌که استانی همچون هرمزگان که قطب صنعتی و اقتصادی ایران است، نباید جوان بیکار داشته باشد، گفت: باید شغل و کار را به‌درستی برای مردم و جوانان معنا کنیم تا بدانند که کار تنها به معنای پشت میزنشینی نیست.



وی افزود: اصلاح فرهنگ کار مسئله بسیار مهمی است که مسئولان و سازمان‌های فرهنگی به‌ویژه صدا و سیما باید از ابزارهای موجود و در اختیار خود، درباره ترویج فرهنگ صحیح کار که از مصادیق امر به معروف است، تلاش کنند.



نماینده ولی فقیه در هرمزگان تصریح کرد: در کشور شغل‌های بسیاری وجود دارد که به دلیل عدم نهادینه شدن فرهنگ کار میان جوانان و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی کسی به سراغ آن‌ها نمی‌رود و این در حالی است که در سایر کشورها تمامی مشاغل، جایگاه خاصی دارند و باید با ترویج فرهنگ صحیح کار، این نوع نگرش را تغییر داد.



وی در پایان خطاب به دانش‌آموختگان دانشگاهی گفت: تصور جوانان باید از شاغل شدن در بخش‌های اداری و پشت میزنشینی به فعالیت در بخش خصوصی و کارآفرینی تغییر یابد؛ چرا که علم و مهارتی که آموخته می‌شود باید به کالا و کار مفیدی برای خدمت به مردم تبدیل شود و فارغ‌التحصیلان دانشگاهی نباید تنها به‌دنبال پشت میزنشینی باشند.

captcha