کد خبر: 1332731
تاریخ انتشار : ۱۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷
امام‌جمعه اهل‌سنت قشم:

تکفیر بزرگترین فتنه حال حاضر اسلام است

گروه سیاسی: رئیس شورای روحانیت قشم با بیان اینکه دشمنان اسلام با حمایت از تکفیری‌ها اهداف برنامه‌ریزی شده را دنبال می‌کنند، گفت: بزرگترین فتنه در صدر اسلام و در حال حاضر تکفیر است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از هرمزگان، شیخ عبدالرحیم خطیبی قشمی، امام جمعه اهل سنت قشم صبح امروز در کارگاه آموزشی شناخت وهابیت با بیان اینکه بزرگترین فتنه در صدر اسلام و در حال حاضر تکفیر است، اظهار کرد: امروز تکفیر شکل و شمایلی جدید به خود گرفته است.



وی افزود: اگر تکفیری‌ها اظهار بی‌دینی می‌کردند تکلیف آنها مشخص بود اما وقتی وهابیت در لباس دین و با تفکر جهاد در راه خدا آدم می‌کشند، مسئله بسیار خطرناک می‌شود.



رئیس شورای روحانیت قشم با بیان اینکه دشمنان اسلام با حمایت از تکفیری‌ها اهداف برنامه‌ریزی شده را دنبال می‌کنند، گفت: یکی از اهداف آنها این است که با سیاه‌نمایی از اسلام جلوی پیشرفت و نفوذ اسلام در اروپا، آمریکا و سایرنقاط جهان را بگیرند.



خطیبی با بیان اینکه در صدر اسلام خوارج پاک‌ترین افراد را تکفیر کردند، تصریح کرد: این تکفیرها از زمان خلیفه سوم شروع شد و در زمان حکومت امیرمومنان علی(ع) ادامه یافت؛ تا جایی که خوارج جرات کردند به خود اجازه قتل و شهادت ایشان را بدهند.



امام‌جمعه اهل‌سنت قشم با بیان اینکه مرض شهوات به مراتب کم‌خطرتر از مرض شبهات است، اظهار کرد: وقتی انسان گناهی را از روی شهوات انجام می‌دهد می‌شود، توبه کند و تمام شود به کسی آسیب نمی رسد اما کسی که در ذهنش شبهاتی در مورد اسلام به وجود بیاید و مسلمانان را برای رضای خداوند سر ببرد به سادگی درمان نمی‌شود و جان و مال و ناموس مومنان از چنگال آنها در امان نیست.



وی با بیان اینکه خوارج مردند اما فکرشان کماکان  باقی است، گفت: جنود فکری و برداشت سطحی از دین دو عامل وجود و استمرار حیات تکفیر در اسلام است.



یادآور می‌شود، کارگاه آموزشی شناخت وهابیت با حضور نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان و جمع کثیری از روحانیون و ائمه جمعه شیعه و اهل‌سنت قشم در سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار شد.

captcha