تقویت سطح اساتید قرآنی با استفاده از فضای مجازی
کد خبر: 3940235
تاریخ انتشار : ۲۰ آذر ۱۳۹۹ - ۱۱:۳۰

تقویت سطح اساتید قرآنی با استفاده از فضای مجازی

رئیس اداره قرآنی اوقاف هرمزگان ضمن تأکید بر استفاده از فضای مجازی در راستای تقویت سطح اساتید قرآنی استان، گفت: گسترش وقف‌های منفعتی و مشارکتی قرآنی می‌تواند با تقویت فعالیت‌ها و زیرساخت‌های قرآنی، زمینه را برای ارتقای سطح اساتید و قرآن‌آموزان فراهم کند.

به گزارش ایکنا از هرمزگان، نبود دسترسی به اساتید کشوری و بین‌المللی قرآنی از مشکلاتی است که است استان‌‌های دور از مرکز و کمتر برخوردار همواره با آن دست‌وپنجه نرم کرده‌اند اما امروزه که گسترش فضای مجازی دسترسی‌ها را برای برگزاری انواع کلاس‌های آموزشی در اقصی نقاط کشور فراهم کرده، به نظر می‌رسد باید به دنبال چرایی این مسئله و یافتن راه‌حل‌هایی برای آن بود. در ادامه گفت‌وگوی ایکنا با رئیس اداره قرآنی اوقاف هرمزگان را می‌خوانیم:


بیشتر بخوانید:


حجت‌الاسلام بهرام رنجبر، رئیس اداره قرآنی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان هرمزگان در گفت‌وگو با ایکنا، اظهار کرد: با توجه به اینکه با شیوع ویروس کرونا کلیه فعالیت‌های آموزشی به سمت مجازی شدن پیش رفته، می‌توان با استفاده از این بستر، گام‌هایی در راستای ارتقای سطح اساتید استانی و قرآن آموزان برداشت. ما در یک سال گذشته اساتیدی را برای گذراندن دوره‌های آموزشی و ارتقای سطح کارشان به قم اعزام و سامانه‌ای را برای برگزاری کلاس‌های مجازی راه‌اندازی کردیم اما متأسفانه استقبال چندانی در این زمینه از سوی مردم صورت نگرفت.

وی با تأکید بر ضرورت تقویت سطح اساتید قرآنی و قرآن آموزان استان، افزود: همچنین مطابق دستورالعمل‌های سازمان اوقاف، شرکت‌کنندگان مرحله استانی مسابقات قرآن اوقاف در دو سال گذشته شامل قاریانی که امتیاز بالای 75 و حافظانی را که امتیاز بالای 150 اخذ کرده‌اند شناسایی و برای شرکت در دوره‌های مجازی آموزشی برای ارتقا سطحشان به این سازمان معرفی کردیم.

آماده هرگونه حمایت مالی از مؤسسات قرآنی در هرمزگان هستیم

رئیس اداره قرآنی اوقاف هرمزگان تصریح کرد: مؤسسات قرآنی استان باید در زمینه تربیت اساتید در سطح کشوری و ارتقای سطح قرآن‌آموزان پای‌کار آیند، تاکنون چندین جلسه با مدیران این مؤسسات برگزار کرده و اعلام کردیم که آماده‌ایم تمام فعالیت‌های قرآنی خود را به مؤسسات برون‌سپاری کرده و حمایت مالی و تأمین اساتید کشوری آن‌ها را در این زمینه به عهده بگیریم، چراکه اگر خود مؤسسات وارد میدان شوند نتیجه بهتری خواهد داشت. از این رو هر مؤسسه‌ای در این زمینه اعلام آمادگی داشته باشد حمایتش می‌کنیم.

وی با بیان اینکه بزرگ‌ترین مشکل مؤسسات و حتی ادارات قرآنی کمبود بودجه است، تصریح کرد: متأسفانه دولت آن‌طور که باید از فعالیت‌های قرآنی حمایت نکرده و بودجه‌های قرآنی کفاف فعالیت بیشتر و بهتر را نمی‌دهد و متأسفانه ما استقبال مردمی را نیز نمی‌بینیم. ما باید فرهنگ قرآنی را در جامعه ترویج داده و خانواده‌ها را با قرآن آشتی دهیم. اگر بودجه‌ای که برای سایر کارهای فرهنگی و هنری مانند موسیقی در نظر گرفته می‌شود را برای قرآن هم هزینه کنند، مطمئناً در این زمینه گام‌های مؤثری برداشته شده و کیفیت فعالیت‌های قرآنی نیز افزایش می‌یابد. در طول چند سالی که به‌عنوان مدیر قرآنی در این استان فعالیت داشتم، شاهد بودم که هرساله از بودجه‌های قرآنی کاسته می‌شود. امیدواریم این دولت و دولت‌های بعد گام‌های مؤثرتری بردارند، هرچند به نظر نمی‌رسد مسئولین دغدغه‌ای در زمینه قرآن و فعالیت‌های قرآنی داشته باشند.

رنجبر اضافه کرد: نباید برای افزایش بودجه‌های قرآنی منتظر دولت باشیم، بهترین راهکاری که می‌تواند با تأمین بودجه ادارات و مؤسسات قرآنی و گسترش فعالیت‌های قرآنی را در پی داشته باشد، ترویج فرهنگ وقف و سوق دادن واقفین به سمت نیات قرآنی است. متأسفانه ما آن‌طور که باید در استان وقف‌های قرآنی نداریم. گسترش وقف‌های منفعتی و مشارکتی قرآنی می‌تواند در راستای تقویت زیرساخت‌های قرآنی مؤثر باشد، به‌خصوص در شهرستان‌ها و شهرهای کوچک‌تر زمینه را برای ترویج قرآن، جذب جوانان و نوجوانان به سمت قرآن، کشف استعدادهای قرآنی و ارتقای سطح اساتید و قرآن‌آموزان فراهم کند.

وی در پایان اظهار کرد: اداره اوقاف، صدا و سیما و سایر رسانه‌ها و مؤسسات قرآنی باید دست‌به‌دست هم داده و در راستای ترویج فرهنگ وقف و ترغیب واقفین به وقف‌هایی با نیات قرآنی گام بردارند، چراکه افزایش وقف‌های قرآنی گسترش فرهنگ قرآن را در پی خواهد داشت. نقش رسانه در این راستا از هر چیزی مؤثرتر است.

انتهای پیام
captcha