مدیرانی که قانون تبدیل وضعیت ایثارگران را اجرایی نکنند، برکنار می‌شوند
کد خبر: 4058021
تاریخ انتشار : ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۵:۴۱

مدیرانی که قانون تبدیل وضعیت ایثارگران را اجرایی نکنند، برکنار می‌شوند

دبیر شورای مشاوران وزرا و مسئول هماهنگی امور ایثارگران گفت: در صورت عدم اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثارگران و شکایت ایثارگر، پرونده به دیوان عدالت اداری ارجاع خواهد و مدیری که از اجرای این مصوبه خودداری از کار بیکار خواهد شد.

دبیر شورای مشاوران وزرا و مسئول هماهنگی امور ایثارگران

به گزارش ایکنا از البرز، رضا رحیمی‌نسب، دبیر شورای مشاوران وزرا و مسئول هماهنگی امور ایثارگران، روز چهارشنبه، 28 اردیبهشت‌ماه در همایش مشاوران امور ایثارگران دستگاه‌های اجرایی استان البرز از برکناری مدیران قانون‌شکن در اجرای قانون تبدیل وضعیت ایثار گران خبر داد و گفت: در صورت عدم اجرای قانون و شکایت ایثارگر از مدیر مربوطه،پرونده به دیوان عدالت اداری ارجاع خواهد و مدیری که از اجرای این مصوبه خودداری کند از کار بیکار خواهد شد.

وی با بیان اینکه خدا را بسیار شاکریم که مسیر خدمتگزاری به ایثارگران برای ما هموار شده و این رسالت بسیار سنگین به نوعی یک موهبت الهی است که در اختیار ما قرار داده شده است، افزود: مسئولیت امور ایثارگران باید به عنوان وظیفه و مسئولیت اول همکاران در دستگاه های اجرایی باشد چرا که کوتاهی‌ها در این زمینه از طرف بنیاد و یا مدیران باعث ضررهایی می‌شود که گاه و بیگاه شاهد آن هستیم.

این مسئول با اشاره به اینکه دولت سیزدهم سه مسیر خدمت به ایثارگران، ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و مردمی کردن و استفاده از ظرفیت‌های ایثارگران را برای خدمت‌رسانی هرچه بیشتر به ایثارگران ترسیم کرده است، ادامه داد: ارائه خدمت به ایثارگران نباید به شعار ختم شود بلکه باید اجرایی و عملیاتی شود و مشاوران امور ایثارگران د دستگاه‌های اجرایی وظیفه سنگینی در این زمینه بر عهده‌دارند.

دبیر شورای مشاوران وزرا و مسئول هماهنگی امور ایثارگران بابیان اینکه متأسفانه گاهی شاهد ایجاد تشکل‌هایی هستیم که رودرروی بنیاد قرار می‌گیرند، اظهار کرد: نباید با ایجاد تشکل‌های مشکل‌آفرین، بر سر راه فعالیت‌های بنیاد سنگ‌اندازی شود و این امر کاملاً اشتباه است. بنابر این مشاوران ما باید اهمیت این موضوع را به‌درستی درک کنند چراکه اکنون زمان خدمتگزاری است.

رحیمی‌نسب به موضوع اجرای طرح سپاس و ضرورت اجرای آن اشاره کرد و گفت: مشاوران امور ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی باید مدیران را به دیدار خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران ببرند زیرا این امر باعث ایجاد روحیه و انگیزه مضاعف در راستای خدمت در آنها خواهد شد.

این مسئول بابیان اینکه اعتبار موردنیاز بنیاد شهید برای اجرای برنامه‌های موردنظر بسیار کمتر از بودجه مصوب بنیاد است، افزود: سال گذشته اعتبار موردنیاز ما برای اجرای برنامه‌های بنیاد شهید مبلغ 130 هزار میلیارد تومان بوده که از این مبلغ 21 هزار میلیارد تومان اعتبار تخصیص داده شد که فاصله بسیار زیادی بااعتبار موردنیاز ما داشت بنابراین مشاوران امور هماهنگی ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی باید در راستای کمک به بنیاد جهت تأمین اعتبار موردنیاز برای اجرای برنامه‌ها، با استفاده از ظرفیت‌های دستگاه متبوع خود یاری‌رسان ما باشند.

دبیر شورای مشاوران وزرا و مسئول هماهنگی امور ایثارگران کشور به موضوع قانون تبدیل وضعیت ایثارگران اشاره کرد و گفت: این قانون مصوب مجلس است و دستگاه‌های اجرایی به‌عنوان متولی امر باید در اجرای قانون کوتاهی نکنند چراکه در صورت عدم اجرای قانون و شکایت ایثارگر از مدیر مربوطه، پرونده به دیوان عدالت اداری ارجاع خواهد شد و مدیری که از اجرای این مصوبه استنکاف ورزد از کار بیکار خواهد شد.

رحیمی‌نسب با اشاره به اینکه باید مردمی‌کردن و استفاده از ظرفیت‌های ایثارگران در مشاغل اجرایی باید در دستور کار قرار گیرد، افزود: ما پنج میلیون ایثارگر در کشور داریم که در بین آنها مدیران نخبه و زیادی وجود دارند که می‌توانند مسئولیت‌های سنگینی بر عهده بگیرند اما گاه شاهد تبعیض‌هایی در انتصابات هستیم که مشاوران امور ایثارگران در دستگاه‌های اجرایی در این زمینه باید وارد عمل شده و نسبت به احقاق حقوق ایثارگران عزیز اقدام کنند.

وی اظهارکرد: وجود مدیران متعهد و کارآمد در بنیاد شهید باعث شده که در این نهاد انقلابی ما کمتر شاهد تخلفات مالی و یا اداری باشیم بنابراین لازم است که مدیران دستگاه‌های اجرایی در شرایط برابر از ایثارگران در پست‌های مدیریتی استفاده کنند که قطعاً ثمرات و نتایج بسیار سازنده‌ای در پی خواهد داشت.

دبیر شورای مشاوران وزرا و مسئول هماهنگی امور ایثارگران به موضوع ضرورت تکریم ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا اشاره کرد و گفت: تکریم و تعظیم رهبر انقلاب و یا سردار محبوب دل‌ها «قاسم سلیمانی» در برابر خانواده معظم شهدا نشانگر اهمیت این موضوع است و ما نیز در این راستا طرح «سلام شهید» را به‌منظور تکریم خانواده‌های شهدا در دست اقدام داریم که قرار بود سال گذشته این طرح اجرا شود که بنا به دلایلی به امسال موکول گردیده و امیدواریم در راستای این طرح، بازدید و قدردانی از 130 هزار خانواده شهید اجرایی شود.

وی بابیان اینکه در اجرای این طرح مشاوران هماهنگی امور ایثارگران باید تلاش مضاعفی داشته باشند، تاکید کرد: مشاوران هر یک از دستگاه‌های اجرایی در راستای این طرح باید بازدید از چند خانواده شهید در روز «گرامیداشت یاد شهید» را در دستور کار قرار دهند البته برابر قانون یک درصد بودجه دستگاه‌های اجرایی و 5 درصد بودجه فرهنگی آنها و نیز سه درصد بودجه بانک‌ها و کارخانجات بخش خصوصی باید به طرح سپاس اختصاص یابد.

این مسئول خاطرنشان کرد: دستورالعمل 21 مورد فعالیت مشاوران امور ایثارگران به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ‌شده که امیدواریم با جدیت مشاورین و اجرای این دستورالعمل بتوانیم در راستای تکریم ایثارگران و ارج‌نهادن به این سرمایه‌های ارزشمند انقلاب اسلامی گام‌های مؤثرتری برداریم.

انتهای پیام
captcha