كتاب «توليد اغذيه حلال» در روسيه منتشرشد
کد خبر: 1592533
تاریخ انتشار : ۲۵ مهر ۱۳۸۶ - ۱۷:۱۸

كتاب «توليد اغذيه حلال» در روسيه منتشرشد

گروه بين‌الملل: كتاب «توليد اغذيه حلال» به همت مركز تحقيقات علمی صنايع گوشت روسيه در اين كشور چاپ و منتشر‌شد.

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از خبرگزاری اسلامی عربستان، اين كتاب با همكاری مركز بررسی توليد اغذيه حلال وابسته به شورای مفتيان روسيه و به منظور استفاده توليدكنندگان مواد غذايی حلال، چاپ و منتشر‌شده‌است.
«جعفر عزيز بايف» رييس مركز بررسی توليدات غذايی حلال روسيه در اين‌باره گفت: كتاب منتشر‌شده راهنمای مناسبی برای استفاده‌ی توليدكنندگان مواد غذايی حلال و پژوهشگران مركز تحقيقات علمی صنايع گوشت روسيه محسوب‌می‌شود.
بايف افزود: علاوه بر توليد‌كنندگان مسلمان روسيه، حدود 50 مركز توليدات مواد غذايی در بخش‌های مختلف اين كشور به توليد اغذيه حلال اقدام‌می‌كنند.
وی در پايان تصريح‌كرد: علاقمندان برای تهيه كتاب مذكور می‌توانند به اماكن تجاری بزرگ مسكو مراجعه‌نمايند.
گفتنی‌است، كارگران كارخانه‌هايی كه به فروش گوشت‌های قربانی به شيوه‌ی اسلامی تمايل‌دارند نيز می‌توانند از اين كتاب استفاده‌كنند.
captcha