به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از خبرگزاری اسلامی عربستان، اين كتاب با همكاری مركز بررسی توليد اغذيه حلال وابسته به شورای مفتيان روسيه و به منظور استفاده توليدكنندگان مواد غذايی حلال، چاپ و منتشرشدهاست.
«جعفر عزيز بايف» رييس مركز بررسی توليدات غذايی حلال روسيه در اينباره گفت: كتاب منتشرشده راهنمای مناسبی برای استفادهی توليدكنندگان مواد غذايی حلال و پژوهشگران مركز تحقيقات علمی صنايع گوشت روسيه محسوبمیشود.
بايف افزود: علاوه بر توليدكنندگان مسلمان روسيه، حدود 50 مركز توليدات مواد غذايی در بخشهای مختلف اين كشور به توليد اغذيه حلال اقداممیكنند.
وی در پايان تصريحكرد: علاقمندان برای تهيه كتاب مذكور میتوانند به اماكن تجاری بزرگ مسكو مراجعهنمايند.
گفتنیاست، كارگران كارخانههايی كه به فروش گوشتهای قربانی به شيوهی اسلامی تمايلدارند نيز میتوانند از اين كتاب استفادهكنند.